
Fileto
Proje Tipi
Restarurant
Proje Konumu
Sirkeci, İstanbul
Yapı Türü
İş Merkezi
Uygulama Yılı
2015
Proje Sahibi
Palamut Group
Proje Kapsamı
Projelendirme ve Uygulama
Proje Alanı
350 m2
Tasarım Ekibi
Özge Bulut - Ertuğrul Işık
Stil
Industrial
Yarım asırdan fazladır bilindik bir çok restorana et tedarik eden Osman Kasap’ın 3. kuşaktaki sahibinin kendi et restoranını açma hayali bulunmaktaydı.
Bu hayali gerçekleştirebilmek için tasarladığımız Sirkeci'de konumlanan, 80 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip Fileto Restaurant lezzetinin yanı sıra dış cephesi, mekanik anlamdaki donanımları ve iç mekan tasarımı ile kısa sürede çevresinde tanınan ve sevilen bir marka oldu. Demir konstrüksiyonlar, beton yüzeyler ve ham ahşap kaplamalara yer verilerek endüstriyel bir tarz hedeflenen mekan bütünsel olarak etkileyici bir deneyim sunmaktadır.
.jpg)

