Pozitif Fileto&CPM (47).jpg

Fileto

Proje Tipi

Restarurant

Proje Konumu

Sirkeci, İstanbul

Yapı Türü

İş Merkezi

Uygulama Yılı

2015

Proje Sahibi

Palamut Group

Proje Kapsamı

Projelendirme ve Uygulama

Proje Alanı

350 m2

Tasarım Ekibi

Özge Bulut, Ertuğrul Işık

Stil

Industrial

Yarım asırdan fazladır bilindik bir çok restorana et tedarik eden Osman Kasap’ın 3. kuşaktaki sahibinin kendi et restoranını açma hayali bulunmaktaydı.

Bu hayali gerçekleştirebilmek için tasarladığımız Sirkeci'de konumlanan, 80 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip Fileto Restaurant lezzetinin yanı sıra dış cephesi, mekanik anlamdaki donanımları  ve iç mekan tasarımı ile kısa sürede çevresinde tanınan ve sevilen bir marka oldu. Demir konstrüksiyonlar, beton yüzeyler ve ham ahşap kaplamalara yer verilerek endüstriyel bir tarz hedeflenen mekan bütünsel olarak etkileyici bir deneyim sunmaktadır.

Pozitif Fileto&CPM (17).jpg
Pozitif Fileto&CPM (4).jpg
landing 2

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6